Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен е-мейл?

136,849 Общо мнения в 17,186 Теми от 3,040 Потребители
Последен член: hip_hop_party
Джумла! България  |  Компоненти, модули, шаблони  |  Компоненти  |  VirtueMart (ВиртюеМарт),модули и ботове  |  Някой инсталирал ли е VirtueMart 1.1.5 « назад напред »
Страници: [1]
Печат
Автор Тема: Някой инсталирал ли е VirtueMart 1.1.5  (Прочетена 148 пъти)
Ипотпал dankg/ Kau3ep Co3e
Чаткащ
*

Публикации: 309

« : Юли 30, 2010, 14:34:18 »

Здравейте, някой инсталирал ли е новия ВМ 1.1.5и ако го е изплзвал има ли нещо по различно от ВМ 1.1.4 ?
Активен
kkkvd
Загряващ
*

Публикации: 183

Красимир Тодоров

Ел. поща
« Отговор #1 : Септември 01, 2010, 13:48:28 »

Аз, обаче имам проблем - като направя пробна покупка на един от онези чукове от демо продуктите, стигам до метод на доставка и ми се появява бяло поле вместо избор на куриер. ВМ 115 с превод от 113, макар че и без превод го прави тоя проблем. Или е от шаблона (Гавик плюс) или си е от самия Март, защото това е 3-та поредна инсталация и все нестава.  Някакви идеи?

Иначе коментар по самата нова версия намам, прилича на по-старите по всичко. Дори и търговците се водят в тест още. Вероятно някои защити предимно...
Активен
sashomasho
Мега Гуру
*

Публикации: 1,441

искам въртолет

« Отговор #2 : Септември 01, 2010, 16:20:14 »

Едва ли са пуснали стабилна версия с подобен проблем... пробвай може да е от шаблона или конфликт с друг компонент модул
А какво е променено пише тук: http://dev.virtuemart.net/redmine/projects/virtuemart/wiki/Changes_in_VirtueMart_115
като цяло няма нищо ново само фиксират това онова. Едва ли ще има нещо ново в близките години... Усмивка
Активен
kkkvd
Загряващ
*

Публикации: 183

Красимир Тодоров

Ел. поща
« Отговор #3 : Септември 02, 2010, 15:28:11 »

Не е от Март-а. Проблема е с шаблона ми, пробвах и с по-стари версии, резултата е същия.
Активен
Страници: [1]
Печат
Джумла! България  |  Компоненти, модули, шаблони  |  Компоненти  |  VirtueMart (ВиртюеМарт),модули и ботове  |  Някой инсталирал ли е VirtueMart 1.1.5 « назад напред »
Отиди на: