Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен е-мейл?

136,849 Общо мнения в 17,186 Теми от 3,040 Потребители
Последен член: hip_hop_party
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! ревю  |  Май и мойто време дойде!!! « назад напред »
Страници: [1]
Печат
Автор Тема: Май и мойто време дойде!!!  (Прочетена 186 пъти)
tiririram
За малко е тук
*

Публикации: 43

« : Юли 28, 2010, 21:35:50 »

И ето сайта !!!

Очаквам препоръки и не чак толкова критика  Усмивка
Активен
Иво Апостолов
/Командва парада/
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 15,142

Джумла! България

« Отговор #1 : Юли 28, 2010, 22:49:18 »

Харесва ми, няколко съвета от мен:
SEO:
- Включи си приятелските адреси
- Преименувай "Начало" на "Домофони"

General:
- Смени favicon
- Намали броя на форумите, не е тематика по която ще има много обсъждания. По добре да имаш 2 форума с по 100 теми, отколкото 30 форума с по 5 теми. В единия случай ще изглежда активен, а в твоя случай умрял.
- Рекламите - защо? Не очаквай да спечелиш пари от тях. По-скоро ще загубиш и ще идат при конкуренцията, вместо да купят от теб.
- Тука нещо не ме кефи дизайна: http://domofoni.eu/index.php?page=shop.browse&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=205
- Тук ги направи в 2 колони според мен: http://domofoni.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=40&Itemid=205

Като цяло ми харесва
Активен

tiririram
За малко е тук
*

Публикации: 43

« Отговор #2 : Юли 28, 2010, 23:13:29 »

Мерси Иво.

Относно SEO-то мъчих рутера който намерих из форума за Virtuemart но нещо ... зациклих - просто го копнах и го сложих където би трябвало да е, пусна, така наречените приятелски адреси но уви нищо не се получи.
А относно рекламите знам, че нищо няма да спечеля но клиента си казва искам ги .... след като му разясниш за какво стаава на реч и той казва "Ами да така е но ..." Хиля се
« Последна редакция: Юли 28, 2010, 23:37:25 от tiririram » Активен
Страници: [1]
Печат
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! ревю  |  Май и мойто време дойде!!! « назад напред »
Отиди на: