Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен е-мейл?

134,794 Общо мнения в 16,950 Теми от 2,961 Потребители
Последен член: dictio
Джумла! България  |  Компоненти, модули, шаблони  |  Добавки (plugins)  |  Неправилно показване на съдържание. « назад напред »
Страници: [1]
Печат
Автор Тема: Неправилно показване на съдържание.  (Прочетена 254 пъти)
BaiDragan
За малко е тук
*

Публикации: 4

« : Март 14, 2010, 21:30:06 »

Здравейте. Наскоро ми се появи друг проблем, решението на който явно е отвъд границите на моите познания за Joomla като CMS.
Проблемът се изразява в следното /в картинках/:

Category blog layot. Ако има 3 статии, които да се изобразяват - излизат перфектно, никакви забележки. Повече от три статии, в случая - 4, и излизат не чак толкова добре. Както се вижда, махнал съм всички модули от дясната страна на сайта, уви - не те пречеха, просто самият темплейт явно не интерпретира редът на статиите по правилен начин.
Въпросът ми относно проблема е следният - как най-лесно може да се коригира това? Нещото, което търся е статиите да излизат една под друга, а когато се достигне един предварително зададен брой - да се отбелязва нова страница /да се листват/. Съответно, ако бърникането по кода е прекалено изискващо откъм човешки ресурс - може ли проблемът да се коригира с някакъв плъгин, който да листва статиите правилно?
Едно голямо Благодаря Усмивка

П.П. Пиша в раздел плъгини, тъй като сметнах, че един такъв би решил проблема. Осъзнавам, че не е най-правилният раздел.
Активен
Trimud
Турбо гАзАр
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 8,900

Bzzzzzzz

266982760
« Отговор #1 : Март 14, 2010, 21:32:12 »

Огромни са ти снимките, не мислиш ли?

Пусни да са по 1 статия на ред.
Активен

Ние - можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много с толкова малко за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо................докато ни изгонят или ни стегне шапката и сами си тръгнем.
Георги
Мега Гуру
*

Публикации: 1,215

« Отговор #2 : Март 14, 2010, 21:33:35 »

броя на статиите редактирай от менюто
Активен

BaiDragan
За малко е тук
*

Публикации: 4

« Отговор #3 : Март 15, 2010, 00:00:46 »

Бихте ли ми дали обяснение за действията, които предлагате? Усмивка  Срам ме е
Активен
Trimud
Турбо гАзАр
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 8,900

Bzzzzzzz

266982760
« Отговор #4 : Март 15, 2010, 00:02:13 »

Параметрите на менюто - колко статии на ред.
Активен

Ние - можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много с толкова малко за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо................докато ни изгонят или ни стегне шапката и сами си тръгнем.
Страници: [1]
Печат
Джумла! България  |  Компоненти, модули, шаблони  |  Добавки (plugins)  |  Неправилно показване на съдържание. « назад напред »
Отиди на: