Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен е-мейл?

136,849 Общо мнения в 17,186 Теми от 3,040 Потребители
Последен член: hip_hop_party
Джумла! България  |  Компоненти, модули, шаблони  |  Модули  |  Стесняване на модулна позиция « назад напред »
Страници: [1]
Печат
Автор Тема: Стесняване на модулна позиция  (Прочетена 391 пъти)
bekyarov
За малко е тук
*

Публикации: 25

« : Март 13, 2010, 23:46:25 »

Здравейте.
Някой знае ли как мога да стесня една модулна позиция? Значи,темплейта е с left и right  позиции, когато и 2те са включени всичко е нормално, но когато спра всичко в right позицията left се разтяга още с около 2см, а те са ми излишни. Накратко някой ще ми каже ли от каде точно се намаля hight и wight на дадена позиция Усмивка

Поздрави
Активен
Георги
Мега Гуру
*

Публикации: 1,372

« Отговор #1 : Март 13, 2010, 23:53:15 »

при такива въпроси обикновенно се дава линк към сайта
Активен

me7hos
Михаил Семерджиев
Глобален модератор
Мега Гуру
*

Публикации: 1,702

Правя шаблони и редактирам добавки :)

« Отговор #2 : Март 14, 2010, 08:07:44 »

Хиля се хахаха
сори, стана ми смешно, тва мерене на сайт в сантиметри Хиля се

Здравейте.
Някой знае ли как мога да стесня една модулна позиция? Значи,темплейта е с left и right  позиции, когато и 2те са включени всичко е нормално, но когато спра всичко в right позицията left се разтяга още с около 2см, а те са ми излишни. Накратко някой ще ми каже ли от каде точно се намаля hight и wight на дадена позиция Усмивка

Поздрави

В css-a e, сигурен съм.  Намигване  Иначе ползвай firebug за да разгледаш елементите и да придобиеш визуална представа Усмивка
Активен

bekyarov
За малко е тук
*

« Отговор #3 : Март 14, 2010, 10:09:52 »

Хиля се хахаха
сори, стана ми смешно, тва мерене на сайт в сантиметри Хиля се

Здравейте.
Някой знае ли как мога да стесня една модулна позиция? Значи,темплейта е с left и right  позиции, когато и 2те са включени всичко е нормално, но когато спра всичко в right позицията left се разтяга още с около 2см, а те са ми излишни. Накратко някой ще ми каже ли от каде точно се намаля hight и wight на дадена позиция Усмивка

Поздрави

В css-a e, сигурен съм.  Намигване  Иначе ползвай firebug за да разгледаш елементите и да придобиеш визуална представа Усмивка

Да и аз мисля че е от цсса и там имам 1 файл "menus " , но не мога да намеря точно кое се отнася за лефт колонатата  Млъквам
Активен
me7hos
Михаил Семерджиев
Глобален модератор
Мега Гуру
*

Публикации: 1,702

Правя шаблони и редактирам добавки :)

« Отговор #4 : Март 14, 2010, 10:17:49 »

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843
Активен

bekyarov
За малко е тук
*

« Отговор #5 : Март 14, 2010, 20:27:52 »

Оправих го Усмивка Специални благодарности на me7hos  Одобрявам
Активен
Страници: [1]
Печат
Джумла! България  |  Компоненти, модули, шаблони  |  Модули  |  Стесняване на модулна позиция « назад напред »
Отиди на: