Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен е-мейл?

136,849 Общо мнения в 17,186 Теми от 3,040 Потребители
Последен член: hip_hop_party
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! - 1.5.x  |  JCE Editor - пейст от ноутпад « назад напред »
Страници: [1]
Печат
Автор Тема: JCE Editor - пейст от ноутпад  (Прочетена 239 пъти)
noefekts
За малко е тук
*

Публикации: 25

« : Март 11, 2010, 13:51:36 »

Привет,

имам следния проблем, като пействам текст от ноутпад в JCE Editor 1.5.7:

Имам текст в ноутпада на няколко реда, разделени с лайн брейкове. Като го пейстна с ctrl-v или от иконката на едитора слага в параграф целия текст и преобразува лайн брейковете в <бр />.

Целта ми е да те да станат </п><п>, за да може всеки нов ред да е параграф. Играх си няколко часа да едитвам файловоте на едитора, за да го намеря това <бр /> и да го сменя, но не стигнах доникъде.
Някой ако има опит с такъв проблем, моля да сподели.

В момента го прави: <п>първи ред<бр />втори ред<бр />трети ред</п>
Търся как да стане: <п>първи ред</п><п>втори ред</п><п>трети ред</п>

Благодаря предварително
Активен
Иво Апостолов
/Командва парада/
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 15,142

Джумла! България

« Отговор #1 : Март 11, 2010, 13:55:08 »

има настройки на jce
Активен

noefekts
За малко е тук
*

« Отговор #2 : Март 11, 2010, 18:51:45 »

С молба ако имаш възможност да ми кажеш къде имаш предвид, защото в конфигурацията на JCE, опцията Newlines не се има предвид за пейст, а за въвеждане на Enter от клавиатурата докато пишеш, а Force Container Element е само за първия и последния таг само, т.е. новите редове остават <бр />, просто всички да са затворени в един <див> или <п> таг.
В JCE->Groups->Default->Plugin Parameters->Paste - каквото и да сетвам все прави <бр /> на новите редове и започвам да се чудя дали изобщо може да стане от настройките.

Мерси предварително
Активен
Георги
Мега Гуру
*

Публикации: 1,372

« Отговор #3 : Март 11, 2010, 19:12:19 »

я пробвай в dreamweaver  и пействай направо кода
Активен

Иво Апостолов
/Командва парада/
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 15,142

Джумла! България

« Отговор #4 : Март 11, 2010, 19:35:09 »

С молба ако имаш възможност да ми кажеш къде имаш предвид, защото в конфигурацията на JCE, опцията Newlines не се има предвид за пейст, а за въвеждане на Enter от клавиатурата докато пишеш, а Force Container Element е само за първия и последния таг само, т.е. новите редове остават <бр />, просто всички да са затворени в един <див> или <п> таг.
В JCE->Groups->Default->Plugin Parameters->Paste - каквото и да сетвам все прави <бр /> на новите редове и започвам да се чудя дали изобщо може да стане от настройките.

Мерси предварително
а с paste text пробва ли?
Активен

noefekts
За малко е тук
*

« Отговор #5 : Март 11, 2010, 20:21:01 »

пейст текст е ок, само че не с Internet Exploder... със Safari и Firefox показва поп-ъп и през него става, което е решение.

Много благодаря!!!
Активен
Страници: [1]
Печат
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! - 1.5.x  |  JCE Editor - пейст от ноутпад « назад напред »
Отиди на: