Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен е-мейл?

134,794 Общо мнения в 16,950 Теми от 2,961 Потребители
Последен член: dictio
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! - 1.5.x  |  Contacts формуляр на различен език « назад напред »
Страници: [1]
Печат
Автор Тема: Contacts формуляр на различен език  (Прочетена 169 пъти)
drupl
За малко е тук
*

Публикации: 10

« : Март 10, 2010, 16:43:11 »

Здравейте,

Ползвам 1.5.6 на английски език и се опитвам за създам формуляр за контакти. Проблемът е, че по подразбиране формулярът е на английски език, а на мен ми трябва на различен език. Някой може ли да помогне как да коригирам езика на формуляра?
Активен
Trimud
Турбо гАзАр
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 8,900

Bzzzzzzz

266982760
« Отговор #1 : Март 10, 2010, 17:38:21 »

А такааа, кой идва от света на друпала Плезя се
Я дай линк към сайта да видим като си с толкова стара версия дали мога да те хакна Усмивка

Ако си качил български за джумлата би трябвало и кнтактите ти да са на български. Ако искаш мултиезичен сайт позвай Joomfish
Активен

Ние - можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много с толкова малко за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо................докато ни изгонят или ни стегне шапката и сами си тръгнем.
drupl
За малко е тук
*

Публикации: 10

« Отговор #2 : Март 10, 2010, 19:24:56 »

Сайта още не е лайв, не мога да дам връзка. Ще направя ъпдейт, само не ме хаквай Усмивка

Значи не става въпрос за многоезичен и Joomfish не ми трябва, просто ползвам Joomla на английски. Необходимо ли е да имам съответния езиков пакет за да направя един формуляр на даден локален език? Joomla...
Активен
Иво Апостолов
/Командва парада/
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 14,970

Джумла! България

« Отговор #3 : Март 10, 2010, 19:59:38 »

Ако ползваш вградената форма за контакти - ДА, трябва ти езиков пакет и рибата ти трябва даже.
Аз на твое място бих ползвал някой компонент за форми.
Активен

Trimud
Турбо гАзАр
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 8,900

Bzzzzzzz

266982760
« Отговор #4 : Март 10, 2010, 20:02:52 »

Освен да си преведеш необходимите неща в английските езикови файлове на джумлата
Активен

Ние - можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много с толкова малко за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо................докато ни изгонят или ни стегне шапката и сами си тръгнем.
Страници: [1]
Печат
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! - 1.5.x  |  Contacts формуляр на различен език « назад напред »
Отиди на: