Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен е-мейл?

134,794 Общо мнения в 16,950 Теми от 2,961 Потребители
Последен член: dictio
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! - 1.5.x  |  Въпрос за купуването на RocketTheme шаблон...... « назад напред »
Страници: [1]
Печат
Автор Тема: Въпрос за купуването на RocketTheme шаблон......  (Прочетена 389 пъти)
joomlaclick
Задържал се
*

Публикации: 74

« : Март 10, 2010, 08:27:13 »

Някой знае ли как стоят нещата при закупуването на шаблони на фирмата  RocketTheme
Виждам че има цена например 50$ за всички шаблони има и по висока цена,какво ще рече това?
Какво е това членство и защото трябва да ставаш член ?
Как стоят нещата със техния форум и защо не мога да се регистрирам там или това става само като стана член?
Аз искам да си купя няколко шаблона и да си ги ползвам, според зависи кой клиент какъв шаблон си хареса него да го ползвам,какво трябва да направя за да мога така да си ползвам закупените шаблони неограничено за клиентите ми?
И реално каква е крайната цена за един шаблон да си купя и да си го ползвам неограничено,разбирасе без да го продавам!?
Виждам следните цени и дни
$50
60 Days
$75
180 Days
$90
365 Days
Какво са тези цени и дни,ако някой може да ми обясни по подробно ще съм благодарен,че не го розбирам много добре английския?
Предварително благодаря
Активен
Иво Апостолов
/Командва парада/
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 14,970

Джумла! България

« Отговор #1 : Март 10, 2010, 08:45:10 »

за неограничено ползване ти трябва дивелъпърският план.
Активен

Георги Георгиев
Загряващ
*

Публикации: 202

Ел. поща
« Отговор #2 : Юни 10, 2010, 10:26:13 »

Някой знае ли как стоят нещата при закупуването на шаблони на фирмата  RocketTheme
.............
Какво са тези цени и дни,ако някой може да ми обясни по подробно ще съм благодарен,че не го розбирам много добре английския?
Предварително благодаря

Понеже и аз трудно разбрах за какво става дума искам да дам пояснения за цените:
.......
$50
60 Days
Entitlements:  1 -това означава че имаш право да инсталираш някой от всичките темлейти само на 1 място  
.......
$75
180 Days
Entitlements:  2 -това означава че имаш право да инсталираш някои от всичките темлейти само на 2 места  
......
$90
365 Days
Entitlements:  3 -това означава че имаш право да инсталираш някои от всичките темлейти само на 3 места  

........................................................................................
Дните -означават че през това време можеш да теглиш каквото си искаш-темплейти и обновления , също така  имаш поддръжка и можеш да влизаш в ограничения форум. Също така ако имаш примерно  1 право (Entitlements:  1) можеш да теглиш и сменяш темплейта на това едно място което имаш по право, колкото пъти си искаш.

.............
1 място означава 1 сайт (домейн или поддомейн)
............
"Entitlements:  1" ако имаш такова право, можеш да сложиш темплейта само на www.myhost.com но нямаш право да го сложиш и на поддомейн.myhost.com  -това са две права , трябва да имаш (да си платил)  "Entitlements:  2"
......................
До колкото разбрах, можеш безплатно да сложиш темплейт на сайт който е на сдружение с идеална цел, регистрирано по законите на държавата и което няма никаква стопанска дейност, няма печалба. Не разбрах в този случай дали може да се слагат реклами или не.

« Последна редакция: Юни 11, 2010, 11:29:13 от Георги Георгиев » Активен
joomlaclick
Задържал се
*

« Отговор #3 : Юни 11, 2010, 07:02:42 »

Георги Георгиев много ти благодаря за отговора
А друго да попитам да кажем че съм си избрал този вариант
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
$50
60 Days
Entitlements:  1 -това означава че имаш право да инсталираш някой от всичките темлейти само на 1 място
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
След като мине този период от 60 Days, шаблона който съм вече качил примерно ще имам ли право да си продължа да го ползвам неограничено, разбирасе качен само на едно място ,дори и при смяна на хостигна или дори да реша след време да си го позлвам пак, ако примерно го преостановя за известен период от време?
И въобще какво се случва след този период от 60 Days?
« Последна редакция: Юни 11, 2010, 07:04:24 от joomlaclick » Активен
Иво Апостолов
/Командва парада/
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 14,970

Джумла! България

« Отговор #4 : Юни 11, 2010, 07:06:01 »

Можеш да продължиш да го ползваш колкото искаш
Активен

joomlaclick
Задържал се
*

« Отговор #5 : Юни 11, 2010, 07:09:38 »

Мерси много точно това ми трябваше Усмивка
Активен
joomlaclick
Задържал се
*

« Отговор #6 : Юни 11, 2010, 07:28:56 »

А може ли при варианта със "60 дни" да избера няколко шаблона, например 3 различни шаблона и да ги кача на три различни хостинга, разбирасе само по ведъж?
Или трябва някакъв друг план?
Предварително благодаря
Активен
Trapped
Загряващ
*

Публикации: 170

« Отговор #7 : Юни 11, 2010, 07:59:27 »

Хайде и аз да с евкл. с въпрос? Съгл. договора с тях, могат ли да се променят шаблоните, говорим за цветове, шрифтове, картинки... За логото ясно, че може, но останалото? Усмивка
Активен

Георги Георгиев
Загряващ
*

Ел. поща
« Отговор #8 : Юни 11, 2010, 11:28:00 »

А може ли при варианта със "60 дни" да избера няколко шаблона, например 3 различни шаблона и да ги кача на три различни хостинга, разбирасе само по ведъж?
Или трябва някакъв друг план?
Предварително благодаря

.......
$50
60 Days
Entitlements:  1 -това означава че имаш право да инсталираш някой от всичките темлейти само на 1 място

.............
1 място означава 1 сайт (домейн или поддомейн)
............
"Entitlements:  1" ако имаш такова право, можеш да сложиш темплейта само на www.myhost.com но нямаш право да го сложиш и на поддомейн.myhost.com  -това са две права , трябва да имаш (да си платил)  "Entitlements:  2"
......................

За 3 различни хостинга трябва да купиш третия пакет "Entitlements:  3"който има право да направи 3 сайта незвисимо на кой хостинг. Може 3те да са на един хостинг или на различни. Независимо кой темплейт.

Ракетите, продават "правото" да направиш сайт с кой да е темплейт на 1,2,3 сайта в зависимост от цената/пакета ,или неограничено с 4тия пакет

Активен
Георги Георгиев
Загряващ
*

Ел. поща
« Отговор #9 : Юни 11, 2010, 12:00:27 »

Хайде и аз да с евкл. с въпрос? Съгл. договора с тях, могат ли да се променят шаблоните, говорим за цветове, шрифтове, картинки... За логото ясно, че може, но останалото? Усмивка

"Промени:
Имате право да извършва всички необходими изменения (а) с нашите продукти да отговарят на вашите цели"
"Вие също не трябва да променя или премахва информацията авторското право в заглавната част на XML файловия.:
Активен
Страници: [1]
Печат
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! - 1.5.x  |  Въпрос за купуването на RocketTheme шаблон...... « назад напред »
Отиди на: