Моля, влезте или се регистрирайте.
Изгубен регистрационен е-мейл?

134,794 Общо мнения в 16,950 Теми от 2,961 Потребители
Последен член: dictio
Джумла! България  |  Джумла! България  |  Общи съобщения  |  Измама: Молба за помощ! « назад напред »
Страници: 1 ... 39 40 [41]
Печат
Автор Тема: Измама: Молба за помощ!  (Прочетена 66158 пъти)
Преслав Недев
Чаткащ
*

Публикации: 379

WWW Ел. поща
« Отговор #600 : Октомври 11, 2008, 15:11:16 »

Айде по същество. Разберете се с Траппед как да му пратите каквото имате, Иво ще му прати каквото може. Копия на лични бележки и т.н., та да си свърши работата момчето.
Активен

Sawyer
Ербап
Глобален модератор
Разбирач
*

Публикации: 995

ONE SICK BASTARD.

308721198
« Отговор #601 : Октомври 11, 2008, 15:17:17 »

Колкото до това, че съм се възползвал тихомълком и наготово  - не е ли това целта на Джумла, всички ние да се възползваме тихомълком и наготово ???
Не, не е това целта.
Активен

Slammer
Чаткащ
*

Публикации: 352

7646016
« Отговор #602 : Октомври 12, 2008, 13:19:36 »

Айде по същество. Разберете се с Траппед как да му пратите каквото имате, Иво ще му прати каквото може. Копия на лични бележки и т.н., та да си свърши работата момчето.
Хайде да кажеш какво точно трябва да се прати, а ако го пише някъде другаде, наистина се извинявам че съм го пропуснал, било е от невнимание или от недоглеждане.
Активен

Trapped
Загряващ
*

Публикации: 170

« Отговор #603 : Октомври 12, 2008, 17:11:31 »

Хайде да кажеш какво точно трябва да се прати, а ако го пише някъде другаде, наистина се извинявам че съм го пропуснал, било е от невнимание или от недоглеждане.
Един ден имам опция да пиша тук, друг ден нямам... Странна работа. Ето цитат от мнението в арена:
Цитат
Накратко нещата, които трябват засега:

- Пълномощно за някой от вас или адвокатско, за когото решите да ангажирате;
- Становището на Джумла /Апостолов/ - принтирано и подписано от него, с малка промяна в текста: да бъдат посочени ИП адресите, от които е писал потребителят и конкретно ИП адресите, от които изхождат постовете с молбите.
- По възможност: становище на доставчика, който ползва посочените ИП адреси за това кои са реалните адреси, където те водят. С подпис.
- Възможно най-голям брой преводни нареждания /оригинал/
- Становище, подписано от лице с медицинско образование, че дадената епикриза е фалшива.
- Писмени обяснения на свидетели, които да потвърдят и опишат, пускането на темите и техният ход - подписани.
- Доказателства за адресната рег. на Влад, /постоянен или настоящ адрес/, както и имената и ЕГН на баща му и адресна рег.

Всичко това трябва да се приготви като текст и да се подпише.
Разноските по делото и адвокатското възнаграждение се плащат от загубилата страна.
Slammer, ти същият от Софтвизия ли си?
Активен

whcrs
Задържал се
*

Публикации: 90

WWW Ел. поща
« Отговор #604 : Октомври 12, 2008, 18:32:54 »

Каквото трябва да пратя, ще го пратя!
Активен

С уважение,
Александър Петков
Главен администратор и техническа поддръжка
http://egblg.com || http://philo.swu.bg
adin
Администратор
Мега Гуру
*

Публикации: 1,668

202643725
« Отговор #605 : Октомври 13, 2008, 09:02:05 »

Един ден имам опция да пиша тук, друг ден нямам... Странна работа.

Причината беше, че бях яхнала метлата и бях заключила темата. Това са и причините да го направя:

Темата се изчерпа от всякъде и се започнаха глупави лични нападки. Личното си мнение съм написала някъде из тази тема. Иначе подкрепям напълно това мнение на Иво:
Значи време е просто да се направи една отделна тема, в която да се говори чисто юридически - а не кой какво мисли. Трапед се надявам да се включи с формулирана жалба, както и до кого да бъдат изпратени пълномощни за жалбата.

Няма какво повече да се коментира.

В тоя ред на мисли, очаквам тескт на жалбата с просто липсващи имена на потърпевшите.

Аз в огромна степен искам целия казус да отиде на съд. Отново заявявам, че съм готов да предоставя съдействие доколкото това е възможно. Ако някой иска да се свърже с мен, е-мейл адреса ми е ivo@joomla-bg.com при настояване, след е-мейл ще си дам и мобилния телефон.

Затова заключвам темата.

Тъй като колегите не се съгласиха с мене я отключихме отново.
Причината да я заключа нямаше за цел да ограничи теб в писането ти в темата, а малко да поукроти страстите и да започне да се мисли и действа по същество.
Активен

Няма попътен вятър за кораб без посока.
Slammer
Чаткащ
*

7646016
« Отговор #606 : Октомври 14, 2008, 19:49:56 »

Един ден имам опция да пиша тук, друг ден нямам... Странна работа. Ето цитат от мнението в арена:
Цитат
Накратко нещата, които трябват засега:

- Пълномощно за някой от вас или адвокатско, за когото решите да ангажирате;
- Становището на Джумла /Апостолов/ - принтирано и подписано от него, с малка промяна в текста: да бъдат посочени ИП адресите, от които е писал потребителят и конкретно ИП адресите, от които изхождат постовете с молбите.
- По възможност: становище на доставчика, който ползва посочените ИП адреси за това кои са реалните адреси, където те водят. С подпис.
- Възможно най-голям брой преводни нареждания /оригинал/
- Становище, подписано от лице с медицинско образование, че дадената епикриза е фалшива.
- Писмени обяснения на свидетели, които да потвърдят и опишат, пускането на темите и техният ход - подписани.
- Доказателства за адресната рег. на Влад, /постоянен или настоящ адрес/, както и имената и ЕГН на баща му и адресна рег.

Всичко това трябва да се приготви като текст и да се подпише.
Разноските по делото и адвокатското възнаграждение се плащат от загубилата страна.
Slammer, ти същият от Софтвизия ли си?
Абсолютно същият!

На къде и на кого трябва да си пратя моето "нареждане за превод"?
Активен

Trapped
Загряващ
*

« Отговор #607 : Октомври 15, 2008, 10:30:53 »

Slammer, дайте да отворим една тема за гражданския иск и да пишем в нея. Има доста неща, има и някои трудности. Човекът е с адресна регистрация в Белово. Трябват ни хора от района.
Активен

whcrs
Задържал се
*

Публикации: 90

WWW Ел. поща
« Отговор #608 : Октомври 15, 2008, 18:06:26 »

А къде можем да общуваме?
Активен

С уважение,
Александър Петков
Главен администратор и техническа поддръжка
http://egblg.com || http://philo.swu.bg
Trapped
Загряващ
*

« Отговор #609 : Октомври 15, 2008, 19:36:39 »

И аз не смятам, че е добра идея, но няма как да си ударим среща в скайп 20 човека. а и дори да успеем, то ще почне едно говорене и никой няма да върже нишката. Освен това не е нужно да се обсъждат стратегии в темата, а тя ще има чисто координационна цел - да се знае кой с какво ще се заеме.

Активен

Иво Апостолов
/Командва парада/
Администратор
Секс Гуру
*

Публикации: 14,970

Джумла! България

« Отговор #610 : Октомври 23, 2008, 12:18:54 »

http://news.ibox.bg/news/id_741577670

Запорираха сметките на община Белово. Там явно е масово подобно държание.
Активен

Mihail Trend_
Чаткащ
*

Публикации: 470

« Отговор #611 : Октомври 23, 2008, 15:27:24 »

http://news.ibox.bg/news/id_1220921842
Обвинението е за „злоупотреба с доверието на дарителите", като Горсов е обвинен поотделно за всяко едно теглене на суми от дарителската сметка на Мануела.
Активен

Slammer
Чаткащ
*

7646016
« Отговор #612 : Октомври 23, 2008, 23:01:38 »

Брей.... то това било крадлив град ве... Да вземем да му сложим едни табели и да се знае, че хората там са такива, като се почне от кмета, общината, бившия общински админ, настоящият общински  админ.... лъжат, крадат, мамят...
Активен

vlad2
За малко е тук
*

Публикации: 15

« Отговор #613 : Октомври 29, 2008, 15:51:34 »

http://forum.joomla-bg.com/index.php/topic,14505.msg92326.html#msg92326
Активен
vuchkov
За малко е тук
*

Публикации: 9

« Отговор #614 : Февруари 01, 2009, 14:41:49 »

Вече постъпиха по Paypal първите $10 по дарението,Благодарим Ви, Пенчева!

За онлайн Paypal дарения

Съжалявам много за всичко това...
През Paypal-а ми са постъпили единствено тези 10 долара дарение от Пейчева.

А аз имах съмнения още от самото начало.
И аз съм сред ощетените, но вече няма значение...
Нали знаете, че Господ е навсякъде, така че няма да съдя никого, защото това не е присъщо за мен. Нека Господ му прости, а аз се въздържам от мнение, както се казва "No Comment".
Активен

Страници: 1 ... 39 40 [41]
Печат
Джумла! България  |  Джумла! България  |  Общи съобщения  |  Измама: Молба за помощ! « назад напред »
Отиди на: